Sök:

Våra produkter:

Varukorg

Registrera dig

Du registrerar dig enkelt under rubriken "Logga in" här ovan. När vi godkänt dig som kund kan du som inloggad se priser och handla från oss. Observera att vi endast säljer till företag och ej till privatpersoner.

Beställ katalog

Vi på Teknolab Sorbent hjälper dig att göra analysarbetet både effektivare och säkrare. I takt med att analysinstrumenten blir allt mer förfinade ökar också kraven på mer sofistikerade analyser.

Dessutom är det många laboratorier som ska hinna med att utföra allt fler analyser med bibehållen kvalitet och säkerhet i resultaten.

Det är här Teknolab kommer in i bilden. Under 30 år har vi specialiserat oss inom ett viktigt område för att säkerställa kvaliteten på provresultaten: certifierat referensmaterial.

En annan stark sida av vår verksamhet är att vi kan förse dig med alla tänkbara förbrukningsartiklar som behövs på laboratoriet och som underlättar din vardag. Det är allt från avancerade kromatografiutrustning till glas, pipetter, sprutor, vialer, snabbtester, kolonner, liners, specialkemikalier och engångsartiklar.

Välkommen till en välsorterad samarbetspartner.

Teknolab Sorbent AB
Energigatan 5A
3434 37 Kungsbacka
Sweden

T +46 (0)300-568 660
info@teknolab.se